Sajtó

Vészabó Noémi a Kossuth Rádióban

Vészabó Noémi képviselte Magyarországot a Firenzei Biennálén. Élményeiről és a tárlaton bemutatott (“Auróra” és “Luna”) festményeiről mesélt a Kossuth Rádió Gondolat-Jel című műsorában. Az adás meghallgatható online: ITT.  
Read More

Bódis Oxána interjú – The Budapest Times

  Alexander Stemp, a Budapest Times újságírója készített interjút Bódis Oxána festőművésszel a Fári Antikvitás & Art Galériában bemutatott legutóbbi kiállítása apropóján. Az angol nyelvű cikk itt olvasható: Dreams versus realities at excelling art exhibition
Read More

Galériánk részt vett a BBB egyesület 2020-as Eleven Ősz programsorozatában.

Sikeres festőnőnk, Vészabó Noémi főszerepet kapott a Tíz perc múlva három címmel készülő új magyar misztikus – romantikus játékfilmben.

Ezért 2020. október 25-én beszélgetésre invitáltuk Dézsy Zoltán, Balázs Béla- díjas filmrendezőt és a film főszereplőjét, Vészabó Noémi festőművész-írót, Zsigmond Márta – Médiadíjas szerkesztő-műsorvezetőt, a Magyar Írók Egyesületének és a MANK Magyar Alkotóművész Egyesület tagját, hogy osszák meg velünk a készülő film néhány kulisszatitkát.

További érdekesség, hogy a film betétdalát: Horváth Charlie Mindenen Túl című új lemezén is meghallgathatja, amelynek címe: Álarc nélkül.

Eleven Ősz 2020- BBB

Galériánk bemutatkozott a Viasat 3 csatorna Trendközelben című műsorában 2020. április 19-én 10 óra 45 perckor.

Trendközelben

Pénznem
Ft Magyar forint
euró