Sajtó

Bódis Oxána interjú – The Budapest Times

  Alexander Stemp, a Budapest Times újságírója készített interjút Bódis Oxána festőművésszel a Fári Antikvitás & Art Galériában bemutatott legutóbbi kiállítása apropóján. Az angol nyelvű cikk itt olvasható: Dreams versus realities at excelling art exhibition
Read More

Galériánk részt vett a BBB egyesület 2020-as Eleven Ősz programsorozatában.

Sikeres festőnőnk, Vészabó Noémi főszerepet kapott a Tíz perc múlva három címmel készülő új magyar misztikus – romantikus játékfilmben.

Ezért 2020. október 25-én beszélgetésre invitáltuk Dézsy Zoltán, Balázs Béla- díjas filmrendezőt és a film főszereplőjét, Vészabó Noémi festőművész-írót, Zsigmond Márta – Médiadíjas szerkesztő-műsorvezetőt, a Magyar Írók Egyesületének és a MANK Magyar Alkotóművész Egyesület tagját, hogy osszák meg velünk a készülő film néhány kulisszatitkát.

További érdekesség, hogy a film betétdalát: Horváth Charlie Mindenen Túl című új lemezén is meghallgathatja, amelynek címe: Álarc nélkül.

Eleven Ősz 2020- BBB

Galériánk bemutatkozott a Viasat 3 csatorna Trendközelben című műsorában 2020. április 19-én 10 óra 45 perckor.

Trendközelben

Online tárlatvezetésre hív a magyar festőnő, Vészabó Noémi

Virtuális kiállításra invitálja a hazai művészet pártolóit és rajongóit Vészabó Noémi festőnő, akinek most ötvenöt festményével ismerkedhetnek meg a nézők a Maradj Otthon Fesztivál részeként. A művész mesél a képek inspirációiról, és arról is, miért állnak hozzá különösen közel a népi legendáriumok és az ókori történetek mesés világa. A nyolcperces anyag alatt Pálinkás Gergő zenéje szól. Vészabó Noémi festészetét a kifinomult […]
Read More
Pénznem
Ft Magyar forint
euró